ÚJ
Big Landmann kamado kerámia grill

A Big Landmann kamado kerámia grill egy kiváló minőségű, hordozható széngrill, amely alkalmas szabadtéri főzésre, sütésre és grillezésre.

A grill kialakítása lehetővé teszi az ételek hőmérsékletének precíz szabályozását, és a kamado stílusú kialakításnak köszönhetően a hőt a grill belsejében tartja, így lehetővé téve az ételek egyenletes és gyorsabb elkészítését.

A Big Landmann kamado kerámia grill nagy, kerek kialakítása lehetővé teszi a nagyobb ételek, például egy teljes csirke vagy sertés oldalas egyszerre történő elkészítését is.

A grill magassága is állítható, ami azt jelenti, hogy könnyen beállíthatja az ételek távolságát a hőforrástól a kívánt főzési vagy sütési eredmény elérése érdekében.

A Big Landmann kamado kerámia grill tartós, magas minőségű kerámia anyagból készült, ami azt jelenti, hogy hosszú élettartammal rendelkezik. A grillben található faszén tartó, és a szénrostélyok szintén nagyon tartósak és hosszú élettartamúak.

A hőmérséklet beállításához használható a szellőzőnyílásokat, amelyek lehetővé teszik a levegő áramlásának szabályozását a grillben. A hőmérsékletet egy hőmérővel lehet ellenőrizni, amely a grill fedelén található. Az ételeket a szénrostélyokra kell helyezni, majd a fedőt rá kell helyezni a grillre, hogy az ételek egyenletesen és gyorsan elkészüljenek.

429 900 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről