INVICTA Chamane 10
Ingyenes szállítás

Az INVICTA Chamane 10 kályha tökéletes választás, ha kis méretű, költséghatékony, ám mégis fa tüzelésű kandallóra vágyik.

 

Tökéletes választás, mivel:

- A termék beavatkozás és újabb megrakás néklül is képes akár 8 órán kersztül lassú égés mellett is folyamatosan működni.

- Origine France Garantie - Ez a garancia garantálja nekünk, hogy a termék kizárólagosan a Franciaországbeli Invicta csoport telephelyein készült, mely termékeket egy független szervezet által hitelesített címkével látnak el (Bureau Veritas N°7208672). Ez a címke igazolja a termék francia eredetét.

- Tiszta üveg rendszerrel rendelkező termék, ami lassítja az üveg beszennyeződését, előmelegített levegő beáramoltatásával az üveg mentén. Ez a folyamat megvédi az üveget a füst és koromlerakódásoktól.

- Van lehetőség a frisslevegő-ellátás csatlakoztatására közvetlenül a készülékhez a kültérről vagy egy kúszóhelyiségből.

- A készülék poszt-égetési rendszerrel rendelkezik. Az előmelegített levegőt be tudja fecskendezni az égéstérbe. A hátulról érkező kiegészítő levegőellátás magas hőmérsékleten elpusztítja a szénhidrogéneket. Az égés teljes és a szennyezés csökken.

 

Video forrása: Invicta Group

616 600 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Műszaki adatok
LEVEGŐ HASZNÁLAT: Belső levegő
ANYAG Öntvény
NÉVLEGES TELJESÍTMÉNY 10 kW
TELJESÍTMÉNY TARTOMÁNY 6,5 - 15 kW
FŰTÉSI TERÜLET 55-120 m²
HATÉKONYSÁG 76%
CO KIBOCSÁTÁS 0,09 %
ENERGIAHATÉKONYSÁGI INDEX (EIE) 100
FÜSTGÁZ TÖMEGÁRAM 10 g/s
FÜSTGÁZ HŐMÉRSÉKLET 345 °C
ÜZEMANYAG keményfa, brikett
FÜSTCSŐ ÁRMÉRŐ 180 mm
MÉRETEK Magasság 1200 x szélesség 560 x mélység 578
SÚLY 160 kg
ANYAGA Öntöttvas
GARANCIA 5 év