INVICTA SEDAN S
Ingyenes szállítás

Az INVICTA Sedan S kályha tökéletes választás, ha kis méretű, költséghatékony, ám mégis fa tüzelésű kandallóra vágyik.

 

Tökéletes választás, mivel:

- A termék beavatkozás és újabb megrakás néklül is képes akár 8 órán kersztül lassú égés mellett is folyamatosan működni.

- Origine France Garantie - Ez a garancia garantálja nekünk, hogy a termék kizárólagosan a Franciaországbeli Invicta csoport telephelyein készült, mely termékeket egy független szervezet által hitelesített címkével látnak el (Bureau Veritas N°7208672). Ez a címke igazolja a termék francia eredetét.

- Tiszta üveg rendszerrel rendelkező termék, ami lassítja az üveg beszennyeződését, előmelegített levegő beáramoltatásával az üveg mentén. Ez a folyamat megvédi az üveget a füst és koromlerakódásoktól.

- Van lehetőség a frisslevegő-ellátás csatlakoztatására közvetlenül a készülékhez a kültérről vagy egy kúszóhelyiségből.

- Az égéstér kivehető vermikulit részekkel van kibélelve. A vermikulit termikus tulajdonságai javítják a készülék égési minőségét és teljesítményét.

- A készülék poszt-égetési rendszerrel rendelkezik. Az előmelegített levegőt be tudja fecskendezni az égéstérbe. A hátulról érkező kiegészítő levegőellátás magas hőmérsékleten elpusztítja a szénhidrogéneket. Az égés teljes és a szennyezés csökken.

 

Video forrása: Invicta Group

453 600 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Műszaki adatok
Levegő használat: Belső levegő
Anyag Öntvény
Névleges teljesítmény 5 kW
Teljesítmény tartomány 3 - 7,5 kW
Fűtési terület 25-60 m²
Hatékonyság 78%
CO kibocsátás 0,07 %
Energiahatékonysági index (EIE) 103
Füstgáz tömegáram 6,6 g/s
Füstgáz hőmérséklet 297 °C
Üzemanyag keményfa, brikett
Füstcső ármérő 150 mm
Méretek Magasság 580 x szélesség 500 x magasság 443
Súly 84 kg
Anyaga Öntöttvas
Garancia 5 év