ÚJ
Big Green Egg Large
Ingyenes szállítás

A legnépszerűbb a Big Green Egg méret közül kétségtelenül a Large. Ez azért van, mert ezen a méreten akár egy nagyobb családnak is könnyedén lehet sütni, akár 10 főre is.

A Large a legideálisabb méret akkor is, ha klasszikus BBQ fogásokat szeretnél készíteni, mivel akár darabolás nélkül is elfér rajta a marhaszegy és az oldalas is. Ha mégis szűknek találod a helyet, akkor az 5 részes EGGspander kiegészítővel tovább bővítheted a sütőfelületet (elérhető a Large és XLarge méretekhez).

Az EGGspander egy két részes emelt rácsból és egy convEGGtor kosárból áll, amelyek számos félhold kiegészítővel kombinálhatók, nem beszélve a szénacél wokról, amely egy másik hasznos sütőfelület lehet. A Large méretű Big Green Egg lehetővé teszi a direkt és indirekt sütési módszerek egyszerre történő használatát is, a lehetőségek és variációk száma pedig szinte végtelen.

Ha elegánsabb megjelenést szeretnél, a Large méretű Big Green Egghez elérhető az intEGGrált kézi húzós állványon kívül az akác asztal és a moduláris fém asztal szett is. Nézz körül, és válassz a számodra legmegfelelőbb lehetőségek közül!

788 000 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről