BLOG

Elektromos kandalló, mely nem csak látványos
01
Febr

Az elektromos kandallók olyan fűtési megoldások, amelyekkel otthonodban, irodádban vagy más helyiségben kellemes és hangulatos kandalló tüzet tudsz megjeleníteni anélkül, hogy valódi tűzre lenne szükséged. Az elektromos kandallók működési elve az, hogy a kandalló elektromos fűtőelemei melegséget bocsátanak ki, míg a LED technológiának köszönhetően a tűz lángjai is megjelennek a kandallóban. Az elektromos kandallók rengeteg különböző stílusban, méretben és árkategóriában érhetőek el, így mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt. Ha szeretnéd otthonodat kellemes és hangulatos helyiséggé varázsolni, akkor érdemes lehet egy TAGU elektromos kandallót beszerezni, melyhez ez a bejegyzés fog segítséget nyújtani.

 

 

Minden amit érdemes tudni a CNI bioetanolról
18
Jan

A bioetanol egy tiszta és megújuló energiahordozó, amelyet az élelmiszeripari hulladékokból, növényekből és növényi maradványokból nyernek ki. Az etanol egy alkohol, amelyet a cukorok és keményítők erjesztése útján állítanak elő. Tiszta égést biztosít, és kevesebb szén-dioxidot bocsát ki, mint a hagyományos üzemanyagok. A bioetanol használata az utóbbi években jelentősen megnőtt az energiatermelés és a fűtés terén is. Ideális alternatíva lett a hagyományos tüzelőanyagokhoz képest, mivel kevesebb káros anyagot bocsát ki, és környezetbarát energiaforrásnak számít. Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk az általunk forgalmazott és közkedvelt CNI bioetanolt, annak használatát, előnyeit, tulajdonságait.

 

Miért válaszunk Biokandallót?
04
Jan

A látvány biokandallók egyre népszerűbbek manapság, és nem csoda, hiszen kellemes hangulatot teremtenek a szobában, miközben környezetbarát és biztonságos megoldást kínálnak azoknak, akik szeretnék élvezni az igazi tüzek varázsát anélkül, hogy faaprítással, hamu eltakarítással és füstöléssel kellene bajlódniuk. Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk a látvány biokandallók működését, típusait, beszerelési lehetőségeit, forgalmazott márkáinkat, kapcsolódó termékeinket, valamint az előnyöket és hátrányokat, hogy segítsünk Önnek megtalálni a tökéletes biokandallót otthonába.