BLOG

Bemutatjuk a Hesztia Bioetanol termékcsaládját

Látványkandalló.com
2024.09.01 13:00
Bemutatjuk a Hesztia Bioetanol termékcsaládját

Az alternatív fűtési megoldások iránti kereslet növekedésével egyre több ember választ környezetbarát opciókat otthonukban. A bioetanol mint tiszta és fenntartható tüzelőanyag egyre népszerűbb, különösen a biokandallók terén. A Hesztia bioetanol pedig élen jár a minőségi bioetanol termékek kínálatában. Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk, miből készül a bioetanol, miért ideális választás biokandallóhoz, és részletesen megvizsgáljuk a különböző típusait, beleértve a 100%-os, light (90%-os) és illatosított változatokat.

Mi is az a bioetanol, és miből készül?

A bioetanol egy megújuló energiaforrás, amely növényi alapanyagokból – leggyakrabban kukoricából, cukornádból vagy más magas cukor- és keményítőtartalmú növényekből – készül. A fermentációs folyamat során a cukrot és keményítőt etanollá alakítják, amit később tisztítanak, hogy felhasználható legyen tüzelőanyagként.

Ez az etanol egy környezetbarát, alacsony károsanyag-kibocsátású tüzelőanyag, amely füstmentesen ég el, így különösen alkalmas beltéri használatra, például biokandallókban. Az égés során a bioetanol csupán szén-dioxidot és vizet bocsát ki, ami rendkívül biztonságossá és kényelmessé teszi a használatát.

 

Miért jó választás a bioetanol biokandallókhoz?

A bioetanol tökéletes választás a modern biokandallókhoz, mert:

Környezetbarát: Megújuló forrásokból készül, és az égése során minimális károsanyag kerül a levegőbe. Nincs füst, korom vagy hamu, ami azt jelenti, hogy nem kell kéményt vagy szellőzőnyílást használni, és a tisztítása is egyszerű.

Könnyen használható: A bioetanollal működő kandallók egyszerűen üzemeltethetők. Csak töltsd fel a kandallót bioetanollal, gyújtsd meg, és élvezd a kellemes, valódi lángokat.

Tiszta égés: Az égés során a bioetanol csak vizet és szén-dioxidot termel, ezért nincs szükség füstelszívóra, és a lakásban sem keletkezik kellemetlen szag.

Kényelmes: Az ilyen kandallók mobilak, nem igényelnek fix beépítést, így bármikor áthelyezhetők a lakás különböző pontjaira.

 

A Hesztia bioetanol fajtái

A Hesztia különböző típusú bioetanolt kínál, amelyek különböző igényekhez és preferenciákhoz igazodnak. Minden típus nagy hatékonyságú és megbízható fűtési élményt nyújt.

Natúr 100%-os Hesztia bioetanol:

A Hesztia 100%-os bioetanol a legtisztább formája ennek a tüzelőanyagnak. Ez a típus kifejezetten ajánlott azoknak, akik a legmagasabb hatékonyságot keresik:

Tisztaság: A 100%-os etanol teljesen tiszta égést biztosít, ami azt jelenti, hogy maximális hőmennyiséget ad le, minimális károsanyag-kibocsátás mellett.

Hosszú égési idő: A tisztasága miatt az égési idő hosszabb lehet, így gazdaságosabb és kényelmesebb a használata.

1,9 literes és 1 literes kiszerelés: A 100%-os bioetanol kétféle méretben kapható, így igény szerint választhatunk a kisebb és nagyobb kiszerelés között.

Natúr Light Hesztia Bioetnaol:

A Hesztia Natúr Light bioetanol azoknak ideális választás, akik a bioetanolt kedvezőbb áron szeretnék megvásárolni, de még mindig kiváló égési teljesítményt keresnek.

Megfizethetőbb alternatíva: Mivel enyhén hígított változatról van szó, a Light bioetanol ára kedvezőbb lehet, miközben megőrzi a bioetanol előnyeit.

Tiszta égés: A 90%-os tisztaság még mindig tiszta égést biztosít, kevésbé intenzív fűtőhatással, de továbbra is kellemes meleget nyújt.

Kétféle kiszerelés: Ez a változat is elérhető 1,9 literes és 1 literes kiszerelésben, így a kisebb és nagyobb fogyasztók is megtalálják a számukra ideális választást.

Hesztia illatosított bioetanol:

A Hesztia illatos bioetanol egy különleges változat, amely nemcsak fűtési célt szolgál, hanem illatosítja is a helyiséget. Többféle illatban kapható, így személyre szabható élményt nyújt a felhasználóknak.



Kellemes illat: Az illatos változat ideális választás, ha nemcsak meleget, de egy kellemes, nyugtató illatot is szeretnénk otthonunkba varázsolni.

Többféle illatvariáció: Különböző illatok közül választhatunk, például vaníliás kifli, havas kasmír, almás pite, hogy mindenki megtalálja a számára legkedveltebbet.

Egyszerű használat: Az illatos bioetanol használata ugyanúgy történik, mint a hagyományos változatoké – töltsd fel a kandallót, és élvezd a kellemes meleget és illatot.

 

Kiszerelések: Kényelmes megoldások minden igényhez

A Hesztia bioetanol termékei többféle kiszerelésben elérhetők, így mindenki megtalálhatja a számára legkényelmesebb opciót.

1,9 literes kiszerelés: Azok számára, akik gyakrabban használják biokandallójukat, a nagyobb, 1,9 literes kiszerelés kényelmes megoldás. Hosszabb időre biztosít tüzelőanyagot, anélkül, hogy gyakran kellene újratölteni.

1 literes kiszerelés: Ha kisebb, ritkább használatra van szükség, vagy ha többféle illatos változatot szeretnénk kipróbálni, az 1 literes kiszerelés praktikus és gazdaságos választás.

 

A Hesztia bioetanol kiváló választás azoknak, akik környezetbarát, tiszta és kényelmes tüzelőanyagot keresnek biokandallójukhoz. A 100%-os és Light változatok mellett az illatosított bioetanol is remek lehetőség arra, hogy ne csak meleget, de kellemes illatot is varázsoljunk otthonunkba. A különböző kiszerelések pedig lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő megoldást, legyen szó gyakori vagy alkalmi használatról.

 

Látványkandalló.com csapata