ÚJ
HESZTIA Bioetanol 1,0 L Havas kasmír

Képzeljünk el egy hűvös hegyi reggelt, amikor a friss hó lepi be a környező tájat és a levegőben érezhető a hókristályok tiszta, kristályos jeges illata. Ezt az illatot finomítja a kasmír luxusa és puhasága, amelyek lágyan simogatják az érzékeinket. Az havas kasmír bioetanol egyedülállóan elegáns és megnyugtató illatélményt kínál, amely ideális meghitt kikapcsolódáshoz és a meleg családi pillanatokhoz.

Havas kasmír illatú 100%-os, prémium minőségű bioetanol.

Teljes egészében Magyarországon előállított termék, mely fenntartható gazdálkodásból származó, megújuló, GMO-mentes takarmánynövényekből készült alkoholszármazék.

A Hesztia bioetanol kifejezetten biokandallókhoz lett tervezve.

Használata során minimális CO2 (széndioxid) és vízpára keletkezik, így nincs káros anyag kibocsátása, ami környezetbarát megoldást kínál.

A bioetanol használata után minimális füst keletkezhet az illatanyag párologtatása miatt, ami teljesen természetes folyamat.

A Hesztia bioetanol használata:
Töltse fel a biokandalló alkoholtartályát a megfelelő mennyiségű, hűvös (kb. 5-8 fokos) bioetanollal. A tartályt ne töltse tele teljesen, maximum 3/4-ed részig. A bioetanolt a tartályban hosszú gázgyújtóval gyújtsa meg. Kerülje a gyufa vagy rövid, kis méretű gyújtók használatát, mivel a bioetanol kipárolgó gőze könnyen gyulladhat.

-25%
1 500 Ft
1 990 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Kezdete: 2023.12.04   A készlet erejéig!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről