BLOG

Klasszikus Öntvény Kályhák

Látványkandalló.com
2023.02.15 10:00
Klasszikus Öntvény Kályhák

A klasszikus öntvény kályhák az elmúlt évszázadokban is a legelterjedtebb fűtési eszközök maradtak, amelyeket mindenki ismer és használ. Az öntöttvas kályhák egyszerre hatékonyak, tartósak és esztétikusak, ami miatt az emberek még ma is szívesen választják ezeket a termékeket otthonaik fűtésére. Erősek, tartósak és képesek sokáig megtartani a hőt, amit magukba szívnak. Az öntöttvas kályhák több tíz évet is képesek kiszolgálni, ha megfelelően karbantartják őket. A klasszikus öntöttvas kályhák a folyamatosan megújuló lakberendezési trendek ellenére még mindig népszerűek, mivel időtlen stílusukkal, megbízhatóságukkal és hosszú élettartamukkal kiemelkednek a többi fűtési eszköz közül. Oldalunkon két márka típusait értékesítjük, így ebben a blogban ezt a két márkát, a Kratki és Invicta kályhákat fogjuk egy kicsit jobbban bemutatni.

Az öntöttvas kályhák hőtartó képessége miatt hatékonyan melegítik fel az egész szobát, és csökkentik a fűtési költségeket, mivel kevesebb energia szükséges ahhoz, hogy a szoba meleg legyen. Az öntöttvas kályhák ráadásul környezetbarátak is, mivel fa- vagy pellet tüzeléssel működnek, amelyek megújuló energiaforrások. Számos előnyük miatt ajánlják mindenkinek, aki megbízható és tartós fűtési megoldást keres otthonába. Emelett kiváló minőségűek és hosszú élettartamúak, ami azt jelenti, hogy hosszú távon megtakaríthatják a fűtési költségeket. Az öntöttvas kályhák stílusosak és esztétikusak is, így nem csak hatékonyak, de szépek is.

Ha kandallót keresünk a Kratki márkanévvel biztosan találkozhattunk már a piacon, nem véletlen, hiszen Európa szintú kandalló gyártó cégről beszélünk, amely 1998-ban alakult Lengyelországban, és azóta is biztos pozíciót tart fent a kandallógyártásban. Fő tevékenysége a kandallók, kályhák, grillezők és szellőzőrendszerek gyártása és forgalmazása. Az üzemek modern technológiákkal és felszerelésekkel vannak ellátva és a legújabb technológiákat alkalmazza a termékeinek tervezésében és gyártásában is, ezen felül pedig fontosnak tartja a környezetbarát megoldásokat is. A Kratki termékei világszerte elérhetők, és a cég folyamatosan bővíti a termékkínálatát, hogy még több vásárlót szolgálhasson ki a világ minden táján.

A Kratki Koza öntöttvas kályha termékcsaládja kiváló minőségű és tartós kályhákat kínál a fűtéshez és a lakótér melegének biztosításához. Az öntöttvas kályhák hosszú élettartammal és kiváló hőtartó képességgel rendelkeznek, ami hatékony fűtést biztosít a hidegebb hónapokban.
A Kratki Koza termékcsalád magában foglalja a klasszikus, egyedi és stílusos kandallókat, amelyek különleges hangulatot teremtenek bármely lakótérben. Az öntöttvas kályhák a hagyományos és modern stílusok elegáns keverékét kínálják, és kaphatók különböző méretben, teljesítményben is, így biztosan megtalálod a lakásodhoz leginkább illőt.

A temrékcsalád küldönböző kegészítő funkciókat is kínál a teljesítmény növeléséhez, mint az ASDP és a Turbofan rendszerek:

Az ASDP rendszer egy automatikus levegőszabályzó rendszer, melynek köszönhetően nincs szükség folyamatos felügyeletre a használat során, hiszen az égést egy termosztát szabályozza, amit különböző értékekre állíthatunk be. A rendszer automatikusan nyitja és zárja a levegőt az égés folyamatát figyelve, így akár 30% -os megtakarítást is elérhetünk. Mivel a kályha hátoldalán helyezkedik el, így esztétikai szempontból nem rontja az összképet, de kényelmesen elérhető és állítható.

  TURBOFAN egy olyan rendszer, amelynek feladata a kályhák által termelt hő hatékonyabb elosztása a helyiségen belül. Ez a kandalló szerves része, amelyet a hátlapjára helyeznek,  de nem befolyásolja magának a készüléknek az esztétikai látványát. A rendszer tartalmaz egy beépített ventilátort, egy légcsatornát és egy termosztátot a kályha hátoldalán.  Ahogy a kandalló hátsó falának hőmérséklete megemelkedik és az érzékelő eléri a hőmérsékletet, a rendszer automatikusan elindul, és a turbina kezdi elvégezni a feladatát. A levegőt a turbina burkolatának elülső és alsó részén található két lyukon keresztül vezetik be. Az áramló levegő felmelegszik a kandalló hátsó falán, és továbbítja azt a helyiségbe. A termosztát beállítási tartománya 50-300ºC. Ez a fajta megoldás jelentősen növeli a helyiségben a levegő kiegyenlítettségét, hiszen a meleg levegő nem csupán a felső légréteget melegíti. Az alsó részben található hidegebb levegőt felmelegítve, a középső légrétegbe juttatja azt, így pedig a hőérzetünk jelentősen jobb lesz.

 

A kályhák könnyen beüzemelhetőek, kezelhetőek és karbantarthatóak, így kényelmesen és gond nélkül használhatod őket. Az öntöttvas kályhák emellett környezetbarátak is, mivel hatékonyabbá teszik a fűtést és csökkentik az energiaköltségeket. Ha tartós és megbízható fűtőberendezést keresel, a Kratki Koza öntöttvas kályhák biztosan megfelelnek az igényeidnek.

Az INVICTA öntöttvas kályhák szintén nagyon hatékonyak és esztétikusak. Az Invicta kályhák különleges formatervezése és modern technológiája miatt nagyon népszerűek. Ezek a típusú kályhák különösen alkalmasak olyan helyiségek fűtésére, ahol a fűtési rendszer nincs kiépítve, vagy ahol az elektronikus fűtés nem megfelelő. Az Invicta öntöttvas kályhák erősek, tartósak és könnyen megtalálhatóak az általad keresett stílusban, méretben és színben.

Az Invicta egy elismert francia cég, amely a 1920-as években alakult. Azóta folyamatosan fejlesztik és gyártják magas minőségű kályháikat és kandallóikat, amelyek híresek az innovatív megoldásaikról és a modern designról. Az Invicta kályhák gyártása során különös figyelmet fordítanak a minőségre és a környezetvédelemre. Az öntöttvas kályhák könnyen tisztíthatóak és tartósak, valamint hatékonyan képesek felmelegíteni a helyiséget.

A kályhák erős, tartós és hosszú élettartamúak, valamint nagyon hatékonyak a fűtésben. A cég kályhái különféle méretben és stílusban kaphatók, így biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbb kályhát. Az Invicta kályhái nem csak hatékonyak és tartósak, hanem stílusosak, elegánsak és kiváló minőségű anyagokból készülnek. A cég több mint 35 év tapasztalattal rendelkezik az öntöttvas kályhák területén, ahol az innovációra és a minőségre fókuszál, hogy ügyfelei számára a legjobb kályhákat kínálja. Ezeken felül a kályhák egyszerűek és könnyen kezelhetőek és lehetővé teszik, hogy hatékonyan fűtsük otthonunkat, míg a kályha megjelenése stílusos kiegészítővé válik a belső térben.

 

Összességében mind a Kratki és az Invicta öntöttvas kályhák kiváló minőségűek és innovatív technológiákat alkalmaznak, amelyek segítségével a fűtés még hatékonyabb és környezetbarátabb lehet. Mindkét márka számos különböző méretű és stílusú öntöttvas kályhát kínál, így mindenki megtalálhatja az otthonába leginkább illeszkedő modellt.

Időtlen stílusukkal, tartósságukkal és hatékony fűtési képességükkel még mindig az egyik legelterjedtebb és kötlséghatékony fűtési megoldást jelentik otthonok számára. Az öntöttvas kályhák megfelelő karbantartás esetén akár több évtizedig is kitartanak, kiszolgálnak minket és hosszú távon megtakaríthatják a fűtési költségeket.

Ha minőségi és tartós fűtési megoldást keresel, az öntöttvas kályha kínálatunkban biztos megtalálod a számodra legmegfelelőbb típust. Kályha kínálatunkat ITT megtekintheted.

 

Látványkandalló.com csapata