BLOG

Elektromos kandalló, mely nem csak látványos

Látványkandalló.com
2023.02.01 08:00
Elektromos kandalló, mely nem csak látványos

Az elektromos kandallók olyan fűtési megoldások, amelyekkel otthonodban, irodádban vagy más helyiségben kellemes és hangulatos kandalló tüzet tudsz megjeleníteni anélkül, hogy valódi tűzre lenne szükséged. Az elektromos kandallók működési elve az, hogy a kandalló elektromos fűtőelemei melegséget bocsátanak ki, míg a LED technológiának köszönhetően a tűz lángjai is megjelennek a kandallóban. Az elektromos kandallók rengeteg különböző stílusban, méretben és árkategóriában érhetőek el, így mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt. Ha szeretnéd otthonodat kellemes és hangulatos helyiséggé varázsolni, akkor érdemes lehet egy TAGU elektromos kandallót beszerezni, melyhez ez a bejegyzés fog segítséget nyújtani.

 

 

Az elektromos kandallók számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos kandallókkal szemben, melyet igyekszünk bemutatni ebben a blogbejeyzésben.

Első és legfontosabb, hogy nincs szükség valódi tűzre, ami biztonságosabbá, egyszerűbbé és költséghatékonyabbá teszi a használatukat, mivel nem kell aggódnod a káros füstök, az égési sérülések vagy az esetleges tűzesetek miatt.

A TAGU elektromos kandallók könnyen telepíthetők, és nincs szükség kéményre, ami sokkal könnyebbé és olcsóbbá teszi a beszerelést, valamint sokkal biztonságosabbá teszi a használatukat is. A kandallók csendes működésűek, és nem bocsátanak ki semmilyen káros gázt, füstöt vagy szagot. Csak egy konnektorra van szükségük a működéshez, így könnyedén be lehet őket állítani bármelyik helyisgbe a lakásunkba.

Az elektromos kandallók könnyen vezérelhetők távirányítóval vagy érintőképernyővel, és azonnal bekapcsolhatók. Nincs szükség fával vagy gázzal való bíbelődésre, nem kell tüzet rakni, és nincs füst vagy szénmonoxid kibocsátás, ami a levegőminőségre káros hatással lenne.                      LED technológiát alkalmaznak, amelynek köszönhetően a tűz lángjai nagyon valósághűen jelennek meg, és még hőhatást is keltenek.

A kandallók általában néhány kiegészítő funkcióval is rendelkeznek, például hőmérséklet-szabályozással, időzítővel, valamint fényerő és tűzhatás szabályozókkal, amelyekkel személyre szabhatod a kandalló használatát. Emellett néhány típusuk hangszóróval és Bluetooth-kapcsolattal is rendelkezik, amellyel zenét is lejátszhat, de ha ablakot nyitunk és megváltozik a hőmárséklet, melyet addig felmelegített, egy érzsékelő segítségével lekapcsol hogy ezzel még több energiát takarítson meg Önnek és ne használjon el felesleges energiákat. Így méltán hívhatjuk pénztárcabarát és enegreiahatényon fűtési alternatívának is, hiszen minden funkciója igyekszik ebben segíteni minket.

Az elektromos kandallók főként azt a helyiséget fűtik ahova elhelyeztük őket,  így gazdálkodhatunk az energával, valamint azonnal meleget adnak, nem kell várni, míg felmelegednek és elkezdik felfűteni a helyiséget, azonnal érezhető a hőmérsékletváltozás. Könnyebben szabályozható a fűtési rendszerünk, mivel a kívánt hőmérsékletre állítva pár másodpercen belül elérve a kívánt hőmérsékletet, élvezhetjük a kandalló által kibocsájtott meleget.

Az elektromos kandallók energiahatékonyabbak, mint a hagyományos tűzifa- vagy gázüzemű kandallók, mivel nincs szükség égő anyagra a működésükhöz, és csak azt a helyiséget fűtik ahova elhelyeztük őket, igy az energiával is gazdálkodhatunk. Az elektromos kandallók azonnal meleget adnak, és a kívánt hőmérsékletre állíthatók, így könnyebben szabályozható a fűtési rendszer.

A TAGU elektromos kandallók stílusos, kifinomult, modern és egyben klasszikus megjelenésükkel kiválóan illenek a legtöbb belső térbe, otthonba, de akár irodákban is jól megállják a helyüket. A kandallók általában fekete, fehér vagy fa hatású színekben érhetőek el, azonban számos különböző kivitelben és különleges színben és stílusban is vásárolhatóak. Ha a stílus mellett a méretek is fontosak, ezért sem kell aggódnia, hiszen méretben is több fajtából választhat.

Tökéletes megoldást jelentenek, olyan otthonokba, ahol nem megoldható a hagyományos kandalló kályha telepítése kémény és füstrendszer megoldhatóságának hiányában, vagy csak nincs szükség erre a megoldásra. Nem kell nélkülözni a kandalló adta meglegéget, hiszen az elektromos kandalló képes elhozni a meghitt hangulatot bármely otthoba költséghatékony és egyszerűbb módon is.

Összességében az elektromos kandallók nagyszerű alternatívát jelentenek a hagyományos kandallókhoz képest. Könnyen telepíthetőek, biztonságosak, hatékonyak és energiatakarékosak.  Ha szeretnél egy modern és stílusos megoldást a fűtésre és egyben a hangulatteremtésre is, akkor érdemes lehet megfontolni egy elektromos kandalló beszerzését, ha felkeltettük az érdeklődésedet a TAGU elektromos kandalló kínálatunkat ITT megnézheted.

 

Látványkandalló.com csapata