ÚJ
Big Green Egg Medium
Ingyenes szállítás

Ha otthonodban vagy kisebb teraszon szeretnéd élvezni a Big Green Egg sütő varázsát, és rendszeresen főzöl 6-8 személyre, akkor a Medium modell lehet a legmegfelelőbb választás számodra. Ez a sütő nagyon sokoldalú és többféle görgős állvánnyal is rendelhető.

A Medium méretű Big Green Eggben könnyedén elkészítheted az ízletes ételeket, melyeket vacsoravendégeidnek vagy családodnak szánhatsz. A Mediumhoz intEGGrált kézi húzós állvány is választható, amely lehetővé teszi a sütő egyszerű mozgatását. A Medium méretű sütőt a Tojás moduláris fém asztalába is elhelyezheted, ami modernebb otthonok és kertek kiegészítőjévé teheti. A moduláris kialakításnak köszönhetően a szett később bővíthető, így mindig új kiegészítőkkel bővítheted.

A Medium Big Green Eggben az öntöttvas dutch oven is használható, melynek segítségével isteni leveseket, ragukat és pörköltöket készíthetsz. A ConvEGGtor kosár is elérhető a sütőhöz, amely lehetővé teszi az indirekt sütést. Ha két zónás sütésre van szükséged, a Félhold indirekt kővel a Medium sütődet is erre fel lehet készíteni.

Bár sok kiegészítő elérhető a Mediumhoz, de érdemes megnézni a nagyobb testvérét, a Large Big Green Egget is, ha még több lehetőségre vágysz.

591 000 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről