ÚJ
Big Green Egg MiniMax

Kicsi, de nagy teljesítményű! Ez a MiniMax tojás modell tökéletesen kombinálja a Mini előnyeit a nagyobb Big Green Egg modellekkel.

A kompakt méretű kamado könnyen szállítható és akár 4-6 fő részére is elegendő sütés-főzési lehetőséget biztosít otthon vagy bármely helyszínen. Az alap hordozó keretnek köszönhetően könnyedén mozgatható, és amint megérkezel a sütés helyszínére, csak állítsd fel a kiegészítő hordozható állványát, hogy kényelmes magasságban tudj sütögetni.

A MiniMax méretéhez elérhető alap kiegészítők közé tartozik a convEGGtor indirekt sütőkő, a pizzakő, az öntöttvas rács és serpenyő, így ez a hordozható modell szinte minden sütési technikára alkalmas, amelyet a Big Green Egg nyújt.

A mérete miatt akár egy normál méretű torta is elfér rajta, és tökéletesen alkalmas almás pite készítéséhez! Az egyetlen hátránya, hogy a rácsa nem helyezkedik el olyan mélyen, mint a Small tojás modell esetében, így nem lehet csirkét trónra állítva sütni benne. Azonban kiterítve nagyon jól használható!

487 000 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről