ÚJ
Big Green Egg XLarge
Ingyenes szállítás

Az XLarge méret szó szerint és átvitt értelemben is hatalmas, végtelen lehetőségeket kínál - hasonlóan a Big Green Egg Large méretéhez.

Rengeteg kiegészítő és alapanyag érhető el ehhez a mérethez is.

Az XLarge modell első ránézésre nem sokban különbözik a Large modelltől, azonban ha óriási sütési kapacitásra van szükséged, akkor az XLarge lehet a jó választás. A sütőfelülete sokkal nagyobb, mint a Large modellé, így akár 16 vagy annál több főre is kényelmesen lehet benne sütni. Emiatt a modell nagyon népszerű a professzionális felhasználók körében is.

Az XLarge méretű Big Green Egg-hez is elérhető az 5 részes EGGspander kiegészítő, amely hasonló előnyöket nyújt, mint a Large modellnél. Az egyetlen különbség az, hogy nincs egész öntöttvas rács az XLarge méretben, ami a súly miatt praktikus okokból két részben kerül forgalomba. A két félhold alakú öntöttvas rács a rozsdamentes rács helyére, tetejére vagy a conveggtor kosárra is helyezhető.

Figyelembe kell venni, hogy az XLarge méretű Big Green Egg-hez nem érhető el a szénacél wok, amikor a méret kiválasztásánál döntést hozol.

1 139 000 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről