Dutch oven (3,5l)

A Dutch oven, vagy más néven Holland fazék egy hagyományos, ovális vagy kerek alakú, vastag falú edény, amelyet főzéshez, sütéshez és pároláshoz használnak. Öntöttvasból készülnek, és hőtartó képességük miatt tökéletesek a hosszú és lassú főzéshez.

A 3,5 literes Dutch oven ideális méret a családi vagy baráti összejövetelekhez, ahol akár 4-6 személyt is lehet vele kényelmesen ellátni. Az öntöttvas anyagból készült fedővel rendelkező fazék kiválóan alkalmas a húsok, levesek, raguk és egyéb ételek lassú főzéséhez.

Hőtartó képessége miatt a hő egyenletesen oszlik el a fazékban, így az ételek könnyen elkészíthetőek anélkül, hogy azok leégnének vagy kiszáradnának. Az öntöttvas anyag tartós és ellenálló, így hosszú élettartamú befektetés lehet a konyhai felszereléseid között.

A Dutch ovenek használata egyszerű és sokoldalú. A fazékot előmelegítve lehet használni, majd az ételt a forró edénybe helyezve, az egészet a kívánt hőfokon hagyjuk főni. Használhatóak tűzhelyen, sütőben vagy akár tábortűzön is.

15 200 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről