Félhold indirekt sütőkő – convEGGtor
A Félhold indirekt sütőkő - ConvEGGtor egy olyan kiegészítő, amelyet a Big Green Egg kerámia grillezőkhöz lehet használni.
Ez a félhold alakú sütőkő a ConvEGGtor nevű lapos kerámia talpat tartja, amely lehetővé teszi a közvetett grillezést és a füstölést a grillezőben.
A Félhold indirekt sütőkő - ConvEGGtor segítségével az ételek egyenletesen süthetők és füstöltethetők, miközben a hő eloszlása kiegyensúlyozott marad a grillezőben.
Ez a kiegészítő nagyszerű lehetőséget kínál a grillezők számára, hogy új ízeket hozzanak ki ételeikből és kísérletezzenek a grillezés különböző módjaival.

Ha két Félhold indirekt sütőkövet használsz egyszerre, akkor egy nagyobb indirekt sütőkövet kapsz, ami hasznos lehet olyan sütésekhez, mint például a csirkeszárnyak, ahol a nagyobb felület nagyon fontos a mennyiséghez képest. Ezzel megakadályozhatod az étel szélén lévő hozzávalók elégetését.

Ha csak egyetlen Félhold indirekt sütőkövet használsz, biztos lehetsz benne, hogy az étel ezen az oldalon nem ég meg, míg a másik oldalon közvetlenül grillezhetsz.

A Félhold indirekt sütőkő Big Green Egg kerámiából készül. Fontos megjegyezni, hogy ha az 5 részes EGGspander csomagot használod, a csomag mérete miatt csak egy Félhold indirekt sütőkő fér el a középső szinten.

19 500 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről