Füstölő chips whiskey (500g)
Spórolj és kérd csomagautomatába!

A Landmann Füstölő Chips Whiskey egy 500 grammos csomagban kapható termék, amelyet füstöléshez használnak a konyhában vagy a grillezés során.

Ez a fajta chips egy különleges ízt kölcsönöz az ételeknek, amikor füstöléssel használják. A whisky aromája a chipsbe ágyazódik, és amikor a forgácsot használják, a füstölt íz fokozatosan átjárja az ételt. Ez egyedülálló és gazdag ízt eredményezhet, amely mélyebb dimenziót adhat a készítményeknek.

A füstölő chips whiskyvel való használata sokféle élelmiszerrel kombinálható. Kiválóan alkalmas húsok, például marha, sertés, csirke vagy hal füstölésére. Ezenkívül zöldségeket és sajtokat is füstölhetünk vele, hogy különleges ízeket és aromákat hozzunk létre.

A használata egyszerű. Először is, a füstölő chipsnek időre van szüksége a nedvesedéshez és a füstöléshez. A chips mennyiségétől és a füstölendő étel méretétől függően általában legalább 30 percig vagy akár több órán át áztathatjuk. Ezután a füstölő chips-t elhelyezzük a füstölő dobozban vagy a grillen, majd a megszokott módon folytatjuk a füstölést.

3 590 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről