HECHT 2439 - Elektromos láncfűrész

Kiemelkedő minőségű elektromos láncfűrész, mely rendelkezik 2400 W teljesítménnyel és 40 cm hosszú láncvezetővel. A fűrész SOFT START indítással van felszerelve, mely kiegyenlíti az áramellátást, így az egyenletesen indul el, és nem terheli le az elektromos hálózatot.

Emellett a fűrészen gyors láncfeszítő is található, mely lehetővé teszi a lánc feszességének szerszám nélküli beállítását.

Ez a fűrész nélkülözhetetlen segítőtárs a kertben és a ház körül végzett munkákhoz. Az elektromos motor kiemelkedő megbízhatóságot nyújt, anélkül, hogy bonyolult beállításokat igényelne, és ennek köszönhetően a gép súlya mindössze 5 kg.

A kiváló minőségű és erős műanyag és fém alkatrészeknek köszönhetően a fűrész súlyelosztása kitűnő, ami csökkenti a munkavégzés közbeni fáradtságot.

A láncfűrész természetesen biztonsági elemekkel is fel van szerelve, mint például a biztonsági láncfék, amely azonnal leállítja a láncot, a szilárd fogazott támaszték és a vezeték feszültségét megelőző fülek. Az olajadagolás automatikus, és az olajszintet átlátszó olajszintmérő segítségével folyamatosan lehet ellenőrizni.

A fűrészt 40 cm-es OREGON láncvezetővel és lánccal szállítjuk.

49 990 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Termék paraméterei
tömeg 5 kg
elektromos motor x
teljesítmény 2400 W
láncvezető hossza 40 cm