HECHT 45 - Benzinmotoros láncfűrész

A HECHT 45 láncfűrész a kategóriája egyik legkelendőbb fűrésze, köszönhetően kiváló ár-teljesítmény arányának. A meghajtásához megbízható, 45 cm³ lökettérfogatú, maximális 2,2 LE teljesítményű, kétütemű motor szolgál. A motor maximális fordulatszáma 10,800 fordulat percenként, míg a lánc sebessége 23,1 m/s. A láncfűrész rúdjának hossza 40 cm, és ezek a paraméterek könnyűvé és erőteljes segítőtársá teszik otthoni és hobbi felhasználók számára.

A fűrész üzemanyag-befecskendező szivattyúval és félautomata fojtószeleppel van felszerelve, így az indítása rendkívül egyszerű. Az ergonomikus kialakítás során modern anyagokat, kiváló minőségű acélt, könnyű alumíniumötvözeteket és tartós műanyagokat alkalmaztak. Ezeknek az anyagoknak a megfelelő kombinációja kiváló ellenállást, optimális egyensúlyt és a fűrész alacsony súlyát eredményezi. A megfelelően formált fogantyúk biztonságos tartást tesznek lehetővé minden munkapozícióban. A fűrész rezgéscsillapító rendszerrel van felszerelve, ami hatékonyan csökkenti a kellemetlen rezgések átvitelét a fogantyúra, amelyeket az erős motor okoz. Ennek köszönhetően a kezet kevésbé terheli a rezgés, és a munka sokkal kényelmesebb.

A munkahelyi biztonságra nagy hangsúlyt fektettek. A fűrész biztonsági fékkel van felszerelve, és a lánc átlagosan 0,1 másodperc alatt leáll, amikor a maximális sebességről van szó. A fő fogantyún elhelyezett pár fűrész indítóelem további biztonságot nyújt, csökkentve a véletlen indítás kockázatát a motor bekapcsolása közben. A fűrész acél fogazott támasztékkal van felszerelve, amely megfelelő használat esetén megakadályozza, hogy a fűrész kiugorjon a vágásból olyan ütések esetén, amelyeket például a lánc beakadása okozhat a vágás közben.

A láncfűrész tartalmaz egy 40 cm hosszú HECHT rúdot és egy 0,325" / 1,5 mm-es 66 lengőkaros lánccal érkezik. A lánc típusa HECHT 25Q66E. A lánc és a rúd kenését a vágás során automatikusan az integrált tartályból származó szivattyú biztosítja.

Fontos kiemelni, hogy a láncfűrész veszélyes eszköz, ezért munkavégzés közben kötelező a védőfelszerelés használata, ideértve a szem- és hallásvédelmet, a munkasisakot, a megerősített cipőt, a munkakesztyűt és egyéb szükséges védőeszközöket.

49 990 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Termék paraméterei
tömeg 5,4 kg
motor térfogat 45 cm3
teljesítmény SAE J1940 szerint 2,2 HP
láncvezető hossza 40 cm
primer x