KRATKI KOZA K7 KÁLYHA

A KOZA K7 egy nagyszerű fűtési rendszer, amelyhez a gyártó kiváló minőségű öntöttvasat, hőálló üveget és más anyagokat használ. Ez a fűtőberendezés tökéletes választás kisebb helyiségek, hétvégi házak és más kiegészítő fűtési igények esetén.

Az ajtó elegáns és esztétikus fogantyúval nyílik, és a füstcsövet felülről vagy hátulról is csatlakoztathatjuk. Az állítható levegőellátás az ajtó alsó részén található, és a füstgáz útját egy terelőlemez segítségével hosszabbítják meg. A hamu eltávolítása egy speciális kihúzható fiókból történik, és a hidegkéz kilincs lehetővé teszi a fogantyú eltávolítását, amikor a kályha használatban van.

Az égéstér 8 mm vastagságú, kiváló minőségű öntöttvasból készült falainak köszönhetően maximális hőkihasználás és hibamentes működés érhető el. A tüzelőanyag-részecskék tökéletesebben égnek el, a füstgáz útját meghosszabbító deflektornak köszönhetően. Az égési folyamat kézi vezérlése a hamuzófiók alatt található légbeeresztő segítségével történik.

A kályha üvege egy speciális hőálló kerámiából készült, amely akár 800°C-os hőmérsékletet is kibír. A dekoratív fatartó megkönnyíti a kályha tisztán tartását, és véd a fa kihullásától.

Forrás: Kratki

218 770 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Műszaki adatok
Levegő használat: Belső levegő
Anyag Öntvény
Névleges teljesítmény (kW) 5.0
A fűtési teljesítmény tartománya (kW) 3,0 - 8,0
Hőhatás (%) 71,0
A kipufogócső átmérője (mm) 130
Tüzelőanyag-típus keményfa, páratartalom ≤20%
Súly (kg) 75,0
Szén-dioxid-kibocsátás (13% O 2 -on) ≤ 0,30
Füstgáz hőmérséklete (℃) 340,0
Maximális rönkhossz (cm) 30
Pollenkibocsátás (por) (mg / Nm 3 ) 187,0
Az EEI 93.66
Anyag öntöttvas
Szélesség (cm) 53,60
Magasság (cm) 55,70
Mélység (cm) 41,30