LA NORDICA EMILIANA BORDEAUX KÁLYHA
Ingyenes szállítás

A La Nordica Emiliana kályha ideális választás közepes és nagy méretű helyiségek fűtésére. 6,5 kW névleges hőteljesítményével akár 186 m³ térfogatú teret is hatékonyan fűthet, ami 2,5 m magasságú szobák esetén körülbelül 65 m²-nek felel meg. Ez a fafűtéses kályha rendkívül magas, 88,7%-os hatásfokkal működik, amely kiemeli a konkurenciát és kiváló fűtőteljesítményt biztosít. A kályha külseje magolika kerámiával van burkolva, míg a teste zománcozott öntöttvasból készült.

Kiemelkedő, 88,7%-os Hatásfok:

A La Nordica Emiliana kályha különlegesen magas hatásfokkal büszkélkedhet, amely elérheti az 88,7%-ot. Ennek köszönhetően nemcsak költségtakarékosabb fűtést biztosít, hanem környezetbarát megoldás is.

Önzáró Ajtó:

A kályha ajtaja önzáró kialakítású, így automatikusan záródik, növelve ezzel az üzembiztonságot. Az ajtó minőségi kerámiaüveggel van ellátva, amely rendkívül hőálló és akár 750°C-os hőmérsékletet is elvisel.

Intelligens Levegőszabályozás:

Az égéstér felett és alatt található levegőbeeresztők lehetővé teszik az elsődleges, másodlagos és utólagos égés utáni levegőellátás precíz szabályozását. A megfelelő levegőmennyiség biztosítása elengedhetetlen az optimális égéshez.

Majolika Külső Burkolat:

A kályha robosztus öntöttvasból készült testét a magas minőségű majolika kerámia külső burkolata veszi körbe. Mindkét anyag kiváló hőtároló képességekkel rendelkezik, így a kandalló még a leégés után is hosszú ideig sugározza a meleget.

Az Öntöttvas és Majolika Találkozása:

Az Emiliana kályha ajtaja, alja és teteje masszív zománcozott öntöttvasból készült, ami a tűztérben is megtalálható. A külső burkolat magas minőségű majolika kerámia csempékből áll, amelyek kiváló hővezetést és hőtárolást biztosítanak. A burkolatot fehér vagy bordó majolika kerámia közül választhatja ki. A kályha tetején melegítőlemez található, amelyen étel és ital melegen tartható.

832 865 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Műszaki adatok
Tömeg (kg) 135
Teljes teljesítmény (kW) 6.5
Méretek H x Sz x M (cm) 95 / 45 / 48
Szobafűtési kapacitás (m³) 186
Füstcsőcsatlakozás (mm) 120
Füstcsőcsatlakozás felül
Ablak (cm) 21 x 25
Hatékonyság (%) 88,7
Füstgáz hőmérséklete (°C) 207
Rönk hossza (cm) 30
Fafogyasztás (kg/h) 1,7
Füstgáz tömegáram (g/s) 3,8
Minimális füstgázhuzat (Pa) 10
Tüzelőtér magassága x szélessége x mélysége (cm) 33 / 27 / 32
1. típus (önzáró ajtó) Igen
Tisztaüvegrendszer Igen
Rönk, fa brikett Igen
DIN EN szám 13240
Barnaszénbrikett Nem
AT §15a B-VG szabvány Igen
CE-jelölés Igen
Külső levegő csatlakozás (mm) opcionálisan 100
Elsődleges, másodlagos levegő Igen
Harmadlagos táplevegő Igen