LA NORDICA FEDORA - STEEL PANNA KÁLYHA
Ingyenes szállítás

A La Nordica Fedora - Steel Panna kályha egy elegáns és hatékony fűtőberendezés, amely tökéletes választás lehet otthoni fűtéshez. Az acélból készült, panna (krémszínű) színű külső burkolat elegáns megjelenést kölcsönöz a kályhának, így tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe.

Főbb jellemzők:

  1. Hatékonyság: A Fedora kályha kiváló hatásfokkal működik, így hatékonyan melegíti be a kívánt helyiséget, miközben csökkenti a fűtési költségeket.

  2. Kerámia üveg: Az ajtó minőségi kerámiaüveggel van ellátva, amely kiváló hőállósággal rendelkezik, és lehetővé teszi, hogy élvezhesse a tűz látványát.

  3. Öntöttvasból készült tűztér: Az öntöttvas tűztér hosszú élettartammal és kiváló hőtároló képességgel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a kályha még leégés után is árasztja a meleget a helyiségbe.

  4. Tisztító rendszer: A kályhában található tisztító rendszer megkönnyíti a hamu és a salak eltávolítását, így karbantartása egyszerű és időtakarékos.

  5. Egyszerű használat: A Fedora kályha könnyen kezelhető, és szabályozhatja a levegő beáramlását az optimális égés érdekében.

  6. Környezetbarát: A hatékony égési folyamat és a károsanyag-kibocsátás minimalizálása révén a La Nordica Fedora kályha környezetbarát fűtési megoldást kínál.

835 240 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Műszaki adatok
Méretek 559 x 1035 x 547 mm
Nettó tömeg 150 kg
A füstkivezető átmérője 130 mm S
Hatékonyság 86,4 %
Óránkénti fogyasztás 2,25 kg/h
Energia címke A+
névleges hőteljesítmény 8,3 kW
fűthető 238 m 3