LA NORDICA ROSSELLA R1 BII PANNA KÁLYHA
Ingyenes szállítás

La Nordica Rosella R1 BII - Nagy Üvegfelület, Látványos Hatás

A La Nordica Rosella R1 BII kályha a kandallók világában kiemelkedik 8,8 kW névleges hőteljesítményével és 80%-os hatásfokával. Az elosztott hő részben sugárzás, részben konvekció útján jut el a környezetébe, így kiválóan alkalmas a tér fűtésére. Ezt az innovatív égési rendszerű kályhát 252 m³ szobafűtési kapacitás jellemez, de igazi varázslata a hatalmas panorámaablakában rejlik, amely áradó fényben fürdőzteti nappaliját.

La Nordica Minőség

A La Nordica a kályhaépítésben magas minőséget képvisel. Az észak-olaszországi kályhagyártó főként öntöttvas elemeket használ a kandallók építéséhez, amelyek erősek és hosszú élettartammal rendelkeznek. A Rossella kályhában az öntöttvas elemek és a külső burkolat hőtároló tulajdonságai összeolvadnak, megmutatva az olasz gyártás kiválóságát.

Tisztaüveg Rendszer

Az beépített tisztaüveg rendszer gondoskodik arról, hogy a lángok mindig gyönyörűen láthatóak legyenek. A kályha belső részén kifinomultan irányított légáramlatok egy forró levegőfalat hoznak létre közvetlenül a nagy panorámaüveg mögött. Ennek eredményeként megakadályozzák a korom és szennyeződések képződését, csökkentve a rendszeres tisztítás szükségességét.

Majolika Csempe vagy Természetes Kő

A Rossella R1 BII kályha tartós és ellenáll a kopásnak. Az öntöttvas rendkívül hőálló, így ideális a kandallóépítéshez. A külső burkolat lehet majolika csempe, amely fehér, bordó vagy panna színben választható. A csempék dombornyomott mintázata különleges stílust kölcsönöz a La Nordica Rosella R1-nek. Alternatívaként választhat természetes követ, amely kevésbé sima felülettel rendelkezik, de így is rendkívül vonzó. A kő puhasága és természetes megjelenése igazán egyedivé teszi a Rosella R1 kályhát.

Hatékony Utóégetés

A La Nordica Rossella R1 kályhában először- és másodlagos levegő is rendelkezésre áll, amelyek külön-külön szabályozhatóak. Az utóégetés a kihúzható hátfalon elhelyezett lyukakon keresztül történik. Az előmelegített levegő segítségével elégeti a felszálló részecskéket, csökkentve ezzel a károsanyag-kibocsátást és növelve a kályha teljesítményét.

717 535 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Műszaki adatok
Súly (kg) 155
Teljes teljesítmény (kW) 8.8
Méretek H x Sz x M (cm) 92 x 58 x 59
Szobafűtési kapacitás (m³) 252
Füstcsőcsatlakozás (mm) 130
Füstcsőcsatlakozás felül
Ablak (cm) 29 x 32
Hatékonyság (%) 80
Füstgáz hőmérséklete (°C) 273
Rönk hossza (cm) 33
Fafogyasztás (kg/h) 2.4
Füstgáz tömegáram (g/s) 7,7
Minimális füstgázhuzat (Pa) 12
Tűztér H x Sz x M (cm) 42 x 38 x 38 x 38
1. típus Igen
BimSchV 1. fokozat Igen
Ablaköblítés Igen
BImSchV 2. fokozat Igen
Rönk, fa brikett Igen
DIN EN szám 13240
Barnaszénbrikett Nem
AT §15a B-VG szabvány Igen
CE-jelölés Igen
Külső levegőcsatlakozás (mm) Nem
Elsődleges, másodlagos levegő Igen
Harmadlagos táplevegő Nem
Mozgatható rács Nem