ÚJ
LM800 Mini gázgrill

Az LM800 Mini gázgrill egy kis méretű, könnyen hordozható és praktikus grill, amely ideális azok számára, akiknek kevés a helyük, vagy akik utazás közben is szeretnének grillezni. A készülék kialakítása kompakt és könnyű, így könnyen szállítható és tárolható.

A grill egyszerűen kezelhető és gyorsan felmelegszik, így ideális azoknak, akik szeretnének gyorsan és könnyen grillezni.

A grillrács magas minőségű rozsdamentes acélból készült, és 35 x 23 cm-es grillezőfelületet biztosít, ami elegendő helyet kínál a kisebb mennyiségű étel elkészítéséhez.

Rendelkezik egy beépített hőmérővel, amely segít a hőmérséklet pontos ellenőrzésében, valamint egy nyomógombbal ellátott gyújtóval, amely egyszerűen és biztonságosan indítja el a grillt.

A készülék masszív és tartós anyagokból készült, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot.

A készülékhez tartozik egy gázpalacktartó és egy kényelmes fogantyú is, amely megkönnyíti a szállítást és a tárolást.

Összességében az LM800 Mini gázgrill egy nagyon praktikus és kis méretű grill, amely ideális a kisebb területeken, vagy utazás közbeni grillezéshez.

Könnyen kezelhető, gyorsan felmelegszik, és könnyen szállítható, így azoknak, akik szeretnének grillezni, de korlátozott helyük van, kiváló választás lehet.

 

59 900 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről