MODULUS saslik nyárs szet

A MODULUS saslik nyárs szett egy olyan termék, amelyet a grill és barbecue szerelmesei használhatnak, hogy az ételeiket ínycsiklandó saslikokká változtassák. Ez a szett a nyársakat és a hozzájuk tartozó tartóT tartalmazza, amelyeket a grillrácsra lehet helyezni.

A MODULUS saslik nyárs szett tartalmaz 5 darab nyársat, amelyek kampós végükkel kényelmesen és biztonságosan tartják az ételeket, anélkül hogy azok leesnének a nyársról. A nyársak hosszabbak, mint a hagyományos grillező nyársak, így könnyedén lehet rájuk fűzni akár hosszabb húsdarabokat, zöldségeket vagy akár gyümölcsöket is.

A szett továbbá tartalmaz egy kör alakú rozsdamentes tartót, amelyet a grillrácsra lehet helyezni, és amelyekbe a nyársakat lehet beleilleszteni. Ez a tartó kényelmesen és stabilan tartja a nyársakat, így azok nem csúszkálnak el vagy nem forognak el a grillezés során.

A MODULUS saslik nyárs szett tartói és nyársai rozsdamentes acélból készültek, így tartósak és ellenállóak a rozsdásodásnak. A nyársak és tartóik könnyen tisztíthatók, mosogatógépben is moshatók, így használat után egyszerűen tisztíthatók.

8 590 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről