PURE nyárs szett (2db)
Spórolj és kérd csomagautomatába!

A Landmann PURE nyárs szett egy olyan kiegészítő, amely lehetővé teszi a húsok, zöldségek és egyéb ételek könnyű és biztonságos sütését a grillen. A nyárs szett tartós anyagokból készül, amelyek ellenállnak a rozsdának és a korróziónak, így hosszú évekig használhatók lesznek.

A nyárs szett tartalmaz két darab nyársat, amelyek rozsdamentes acélból készültek. A nyársak hossza ideális a húsok és zöldségek felszúrásához, de nem túl hosszúak, így könnyen forgathatók a grillen. Az acél anyag nemcsak tartós, hanem higiénikus is, és könnyen tisztítható.

A Landmann PURE nyárs szett kialakítása lehetővé teszi a könnyű és biztonságos sütést a grillen. Az acél csúcsok megragadják az ételeket, így nem kell aggódnia azok lecsúszása miatt. A nyársak kialakítása lehetővé teszi, hogy az ételek egyenletesen süljenek minden oldalon.

A nyárs szettet kényelmesen használhatja, és ideális az otthoni vagy a szabadtéri grillezésekhez. Az anyag ellenáll a rozsdának és a korróziónak, így hosszú évekig használható lesz.

4 290 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről