ÚJ
Rexon PTS 4.1 Select gázgrill

A Rexon PTS 4.1 Select gázgrill egy nagy teljesítményű és kiváló minőségű grill, amely az összes fontos funkcióval és kiegészítővel rendelkezik ahhoz, hogy az ételek tökéletesen süljenek és a grillezés élménye igazán kényelmes legyen.

A grill 4 db rozsdamentes acél égővel rendelkezik, amelyek együttesen 12,8 kW-os teljesítményt biztosítanak, így elegendő hőt képesek előállítani a nagyobb mennyiségű étel elkészítéséhez is.

A grillfelület mérete 72 x 42 cm, amely elegendő helyet biztosít az ételeknek. A grill további előnye a PTS rendszer, amely egy szabadalmaztatott technológia, amely optimalizálja a hőeloszlást a grillfelületen, így az ételek egyenletesen és tökéletesen sülnek.

A Rexon PTS 4.1 Select gázgrill rendelkezik továbbá egy oldalsó égővel is, amely lehetővé teszi az étel melegítését vagy egyéb ízesítők hozzáadását az ételekhez.

A grill beépített hőmérővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a grill hőmérsékletének ellenőrzését.

A grill a vázának köszönhetően nagyon stabil és biztonságos, valamint a grill lehajtható fedelével és a kerekeivel könnyen tárolható és szállítható.

A Rexon PTS 4.1 Select gázgrill további praktikus kiegészítővel van felszerelve, mint például a tárolószekrények és a kampók, amelyek lehetővé teszik a grillezéshez szükséges eszközök és hozzávalók tárolását, és ezáltal még kényelmesebbé teszik az ételek elkészítését.

211 000 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről