SELECTION füstölő doboz
Spórolj és kérd csomagautomatába!

A Landmann SELECTION füstölő doboz egy praktikus és könnyen használható eszköz a füstöléshez. A füstölő doboz acélból készül, és strapabíró kivitelének köszönhetően hosszú élettartammal rendelkezik. A dobozon kialakított lukaknak köszönhetően a füstölő chips füstje átjut, így az ételek egyenletesen át lesznek füstölve.

A füstölő doboz méretei lehetővé teszik, hogy a legtöbb grillrácsra ráférjen, így bármilyen grillhez könnyen alkalmazkodik. A füstölő doboz használata egyszerű: a dobozba kell helyezni a füstölő chips-et, majd a grillrácsra kell helyezni a füstölő dobozt a grill kívánt részén. A füstölő doboz megakadályozza, hogy a füstölő chips közvetlenül érintkezzen az ételekkel, így megakadályozza a füstölő chips égését és az ételek elszíneződését.

A Landmann SELECTION füstölő doboz a Landmann SELECTION termékcsaládjának része, amely híres a minőségi füstölő kiegészítők gyártásáról.

A füstölő doboz egy stílusos és tartós kiegészítő, amely nélkülözhetetlen lehet minden füstölési projektben. A doboz használata segít abban, hogy otthon elkészíthesd a legjobb füstölt ételeket, és biztosíthatod, hogy azok elkészítése egyszerű és eredményes legyen.

6 990 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről