SELECTION hickory füstölő lap
Spórolj és kérd csomagautomatába!

A füstölő lap olyan kis méretű fából készült lap, amelyeket a füstölőkben használnak az ételek füstölt ízének kialakítására. A füstölő lapokat speciális füstölőkben, grillezőkben vagy barbecue-kban használják, és segítenek abban, hogy az ételeknek füstölt ízt adjanak.

Az előnye a füstölő lapoknak az, hogy könnyen használhatóak, és lehetővé teszik az ételek füstölt ízének hozzáadását anélkül, hogy hosszabb füstölési folyamatot kellene alkalmazni.

A hickory füstölő lapok kiválóan alkalmasak a nagyobb, zsírosabb ételek füstölésére, például a sertéshúsra, a marhahúsra és a baromfira. Az ételeknek intenzív, fás és enyhén édes ízt kölcsönöznek. A hickory fa kemény és sűrű, ami miatt az égetése hosszabb ideig tart, így az ételek füstölési folyamata is hosszabb lehet, ami tovább növeli a füstös ízek intenzitását.

A hickory füstölő lapok használata egyszerű. Az előmelegített füstölő kamrában vagy grillezőben helyezd el a füstölő lapokat, majd tedd rá az ételeket. A lapokat általában 20-30 percig kell hagyni a füstölőben, hogy az ételek átvegyék a füstös ízt. A hickory füstölő lapok használatával az ételek egy finom füstös ízzel gazdagodnak, ami további dimenziót ad az ízvilágnak.

4 490 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről