SELECTION hickory füstölöfa (1,5kg)
Spórolj és kérd csomagautomatába!

A Landmann SELECTION hickory füstölőfa egy kiváló minőségű füstölő fa, amely 1,5 kg-os csomagolásban érhető el. A hickory fa különösen alkalmas a sertéshús, a baromfi és a marhahús füstölésére, és kiválóan párosítható a grillételekhez is.

A füstölő faforgács használata egyszerű. A füstölőkamrában elhelyezheted a füstölő faforgácsot, majd amikor a fűtőelem felmelegszik, a faforgács elkezdi a füstölést. A füstölés időtartama és hőmérséklete az ételek típusától és méretétől függően változhat.

A hickory füstölőfa a Landmann SELECTION termékcsaládjába tartozik, amely híres a kiváló minőségű és megbízható füstölők és füstölő kiegészítők gyártásáról. A füstölőfa a természetes alapanyagoknak köszönhetően környezetbarát, és nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat.

A hickory fa a délkeleti részén az Egyesült Államoknak őshonos, és egy nagyon aromás füstölőfa, amelynek erőteljes, karakteres íze van. Az ételek füstölése hickory fával ad egy finom füstös, kissé édes ízt, amely különösen jól illik a sertéshúshoz.

3 990 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről