SELECTION hicory füstölő chips (500g)
Spórolj és kérd csomagautomatába!

A Landmann SELECTION hickory füstölő chips egy 500 grammos zsákban kapható füstölő faforgács. A chips kiválóan alkalmas különféle húsok, halak és zöldségek füstölésére, amelyek így egy finom és intenzív borókás füstös ízt kapnak.

A füstölő faforgács használata egyszerű. A chips-eket egyszerűen elhelyezheted a füstölőkamrában, majd amikor a fűtőelem felmelegszik, a chips-ek elkezdenek füstölni. A füstölési időt és hőmérsékletet az ételek típusához és méretéhez lehet igazítani.

Az hickory füstölő chips a Landmann SELECTION termékcsaládjába tartozik, amely híres a magas minőségű és megbízható füstölők és füstölő kiegészítők gyártásáról.

A chips-ek a természetes alapanyagoknak köszönhetően környezetbarát és nem tartalmaznak mesterséges adalékokat.

A hickory fa intenzív és különleges aromája jól illik szárnyashoz, marhához és sertéshez. A hickory füstölő chips használatával az ételek egyedi, intenzív ízt kapnak, amely különösen akkor érvényesül, ha hosszabb ideig füstölik az ételeket.

A hickory fa a délkeleti részén az Egyesült Államoknak őshonos, és egy nagyon aromás füstölőfa, amelynek erőteljes, karakteres íze van. Az ételek füstölése hickory fával ad egy finom füstös, kissé édes ízt.

3 490 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről