SELECTION öntöttvas grill wok
Spórolj és kérd csomagautomatába!

A Landmann SELECTION öntöttvas grill wok egy praktikus és sokoldalú kiegészítő, amely lehetővé teszi a grillezők számára, hogy változatos és izgalmas ételeket készítsenek. Az eszköz masszív öntöttvasból készül, amely hosszú élettartamú és kiváló hővezető képességgel rendelkezik. A grill wok magas oldalfalakkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy különféle ételeket készítsen, mint például wokban sütött ételeket vagy roston sült zöldségeket.

Az öntöttvas grill wok nagyon ellenálló és tartós, és nagyon jól bírja a magas hőmérsékletet, ami lehetővé teszi a grillezők számára, hogy magas hőmérsékleten dolgozzanak és elkészítsék a kedvenc ételeiket. Az öntöttvas anyag rétegei közötti légbuborékok lehetővé teszik, hogy az öntöttvas hőtároló képessége még hatékonyabb legyen, és segítsen az ételek egyenletes sütésében.

Az öntöttvas grill wok könnyen tisztítható, és hosszú élettartamú. Az eszköz keményebb tisztítást igényel, mint a hagyományos grillrostok, de az öntöttvas felülete általában egyre jobb minőségű lesz az idővel.

A Landmann SELECTION öntöttvas grill wok sokoldalú és praktikus eszköz, amely lehetővé teszi a grillezők számára, hogy változatos és izgalmas ételeket készítsenek. Az eszköz könnyen használható, tartós és hosszú élettartamú, és nagyszerű választás lehet azok számára, akik szeretik a változatosságot a grillezés során, és ki szeretnék próbálni a wokban sütés vagy a roston sült zöldségek elkészítését a grillen.

19 990 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről