SELECTION pizza készlet
Spórolj és kérd csomagautomatába!

A Landmann SELECTION pizza készlet egy komplett szett, amely minden olyan eszközt tartalmaz, amire szükséged van a pizza elkészítéséhez otthon vagy a kerti sütögetés során. A készlet tartalmaz egy pizzakövet és egy pizzasütő lapátot.

Az öntöttvasból készült pizzakő a Landmann SELECTION pizza készlet fontos eleme, mivel lehetővé teszi, hogy a pizza egyenletesen megsüljön, és az öntöttvas anyag rétegei közötti légbuborékok hozzájárulnak ahhoz, hogy a hőt egyenletesen oszlassa el. Ez lehetővé teszi a pizza kiváló minőségű, ropogós héjának és omlós belső részének elkészítését.

A pizzasütő lapát segítségével a pizzát könnyen elhelyezhetjük a pizzakövön.

A Landmann SELECTION pizza készlet könnyen használható, és lehetővé teszi, hogy otthon készítsünk professzionális minőségű pizzát a kerti sütögetés során is.

Összességében, ha szereted a pizzát és a grillen való sütést, akkor a Landmann SELECTION pizza készlet kiváló választás lehet a számodra. Ez a készlet lehetővé teszi, hogy otthon készítsd el a kedvenc pizzádat a grillen, így a barátaiddal és családoddal élvezheted a friss és ízletes pizzát otthon vagy akár a szabadban is.

14 900 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről