SELECTION profi grillkés
Spórolj és kérd csomagautomatába!

A Landmann SELECTION profi grillkés egy olyan eszköz, amelyet a grillezők és sütögetők számára terveztek, akik a legjobb minőségű és praktikus eszközöket keresik a grillételek készítéséhez. Ez a kéziszerszám tökéletesen alkalmas az ételek felszeletelésére, szeletelésére és vágására, amelyeket a grillen készítünk.

A Landmann SELECTION profi grillkés éles, rozsdamentes acél pengével rendelkezik, amely könnyen vágja a húst, halat és zöldségeket is. Az ergonomikus fogantyúnak köszönhetően a kézben tartása kényelmes, és biztosítja, hogy a kés biztonságosan használható.

A Landmann SELECTION profi grillkés egyaránt használható otthon és kültéren is, és lehetővé teszi a pontos, tiszta és biztonságos vágást a konyhában vagy a grill mellett is. Az eszköz könnyen tisztítható és tartós, így hosszú élettartammal rendelkezik, és sok évig használható marad.

Összességében a Landmann SELECTION profi grillkés egy praktikus és megbízható eszköz a grillezők és sütögetők számára, akik szeretik az igazi grilles ételeket. Ez a kéziszerszám könnyű, kényelmes és hatékony vágást biztosít, így lehetővé teszi a könnyű és pontos vágást a grillezett húsok, halak és zöldségek számára.

17 990 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről