SELECTION pulled pork karmok
Spórolj és kérd csomagautomatába!

A Landmann SELECTION pulled pork karmok egy olyan eszköz, amelyet a grillezők és sütögetők számára terveztek, akik a legjobb minőségű és praktikus eszközöket keresik a grillételek készítéséhez. Ez a kéziszerszám tökéletesen alkalmas a sertéscombból készült pulled pork elkészítésére, amely a grillen sütve különleges ízvilággal rendelkezik.

A Landmann SELECTION pulled pork karmok két horgos eszközből állnak, amelyek segítségével könnyedén és biztonságosan tudod szétszedni a sütött sertéscombot, anélkül hogy szennyeznéd a kezed. Az ergonomikus fogantyúnak köszönhetően a kézben tartása kényelmes, és biztosítja, hogy a karmok biztonságosan használhatóak.

A Landmann SELECTION pulled pork karmok tökéletesek az otthoni vagy kültéri grillezéshez, és lehetővé teszik a pontos, tiszta és biztonságos szétszedést a grillezett sertéscombok számára. Az eszközök könnyen tisztíthatóak és tartósak, így hosszú élettartammal rendelkeznek, és sok évig használhatóak maradnak.

Összességében a Landmann SELECTION pulled pork karmok egy praktikus és megbízható eszköz a grillezők és sütögetők számára, akik szeretik az igazi grilles ételeket, és különösen azoknak, akik a sertéscomb elkészítéséhez keresnek hatékony és praktikus megoldást. Ezek a kéziszerszámok könnyen használhatóak, kényelmesek, és segítenek abban, hogy a pulled pork elkészítése egyszerűbb, és még élvezetesebb legyen.

4 690 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről