SELECTION rozsdamentes acél zöldségkosár
Spórolj és kérd csomagautomatába!

A Landmann SELECTION rozsdamentes acél zöldségkosár egy olyan kiegészítő a grillezéshez, amely kényelmes és biztonságos módját kínálja annak, hogy különböző zöldségeket grillezzünk. Az eszköz rozsdamentes acélból készült, ami biztosítja a hosszú élettartamot és az egyszerű tisztíthatóságot.

A zöldségkosár méretei nagyon kényelmesek, és lehetővé teszik a különböző méretű zöldségek egyidejű grillezését. Az eszköz hálós szerkezete biztosítja, hogy a zöldségek jól szellőznek, és nem ragadnak rá a grillrácsra, vagyis egyszerűen és tisztán készülnek el.

Az eszköz ergonomikus kialakítása és rozsdamentes acélból készült anyaga biztosítja, hogy biztonságosan és kényelmesen használható legyen.

Összességében a Landmann SELECTION rozsdamentes acél zöldségkosár egy praktikus és megbízható kiegészítő a grillezéshez. Az eszköz segítségével könnyedén készíthetsz ízletes, egészséges és változatos zöldségféléket a grillen, amelyek egyszerűen és tisztán készülnek el. A rozsdamentes acélból készült anyag biztosítja a hosszú élettartamot és a könnyű tisztíthatóságot, így az eszköz sokáig használható marad.

6 490 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről