SELECTION whiskey-tölgy füstölő chips (500g)
Spórolj és kérd csomagautomatába!

A Landmann SELECTION whiskey-tölgy füstölő chips egy kiváló minőségű füstölő fa, amely 500g-os csomagolásban érhető el. A whiskey-tölgyfa különösen alkalmas a marhahús és a sertéshús füstölésére, és kiválóan párosítható a grillételekhez is.

A füstölő faforgács használata egyszerű. A füstölőkamrában elhelyezheted a füstölő faforgácsot, majd amikor a fűtőelem felmelegszik, a faforgács elkezdi a füstölést. A füstölés időtartama és hőmérséklete az ételek típusától és méretétől függően változhat.

A whiskey-tölgy füstölő chips a Landmann SELECTION termékcsaládjába tartozik, amely híres a kiváló minőségű és megbízható füstölők és füstölő kiegészítők gyártásáról. A füstölő faforgács természetes alapanyagokból készül, és nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat.

A whiskey-tölgyfa az Egyesült Államokban őshonos fafajta, amelynek fája karakteres és ízletes. A whiskey-tölgy füstölő chips használata a füstölés során az ételeknek egy jellegzetes fűszeres, kissé édes ízt kölcsönöz, amely jól illik a marhahúshoz és a sertéshúshoz. Emellett a whiskey-tölgyfa füstölő chips-je szép aranybarnára füstöli az ételeket.

3 490 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről