ÚJ
Szénacél wok

A szénacél wok egy kiegészítő a Big Green Egg kamado sütőkhöz. Ez a wok egy különleges edény, amely lehetővé teszi a gyors és forró főzést, sütést és párolást. Az összes Big Green Egg modellhez elérhető és a félhold rácsokra helyezhető.

A szénacél wok anyaga szénacél, amely tartós és ellenálló, de mégis könnyű. Az edény mérete és formája ideális az ázsiai ételekhez, de bármilyen étel elkészítésére alkalmas, amelynek szüksége van a wokos főzési technikára.

A szénacél wok nagyon sokoldalú és könnyen kezelhető. A sütőben lévő lángoló szén vagy faforgács magas hőmérsékletet biztosít, így a wokban a hőmérséklet gyorsan felmelegszik, és az ételek nagyon gyorsan elkészülnek. A szénacél anyaga miatt a wok nagyon könnyen tisztítható, de ajánlott olajjal kenni a használat előtt, hogy az étel ne ragadjon le az edény aljához.

A szénacél wok egy nagyszerű kiegészítő a Big Green Egg kamado sütőkhöz, amely lehetővé teszi a változatos főzési technikák alkalmazását, és ízletes és egészséges ételeket készíthetünk vele.

42 800 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről