ÚJ
Triton PTS 3.1 (ezüst) gázgrill

A Triton PTS 3.1 gázgrill egy kiváló minőségű, nagy teljesítményű kerti grill, amely a grillezés, sütés és főzés szerelmeseinek kínál számos kényelmes és praktikus funkciót.

A grill rozsdamentes acélból készült, amely tartós és hosszú élettartamot biztosít. A PTS (Power Thermal Spreading) rendszerrel rendelkezik, amely egyenletes hőeloszlást biztosít a grillfelületen, így az ételek egyenletesen sülnek át.

A grillnek három fő égője van, amelyeket kényelmesen vezérelhet az előlapján található gombok segítségével.

A grillen továbbá egy oldalsó égő is található, amely lehetővé teszi a főzést és sütést oldalsó hőforrással is.

A Triton PTS 3.1 gázgrill kényelmes és praktikus megoldásokat kínál, mint például a lehajtható oldalsó polcokat, amelyek kényelmes helyet biztosítanak a grillételeknek és az eszközöknek.

A grillnek további praktikus funkciói közé tartozik a grill fedelén található hőmérő, amely lehetővé teszi az ételek pontos hőmérsékletének ellenőrzését.

A grill alján található tároló rekeszben kényelmesen tárolhatjuk a gázpalackot és a kiegészítőket.

A Triton PTS 3.1 gázgrill további előnyei közé tartozik a grillcsészék rozsdamentes acélból való kialakítása, amely könnyen tisztítható és tartósabb a hagyományos öntöttvas csészéknél.

A grill egyéb funkciói közé tartozik a praktikus bögre tartók, amelyek lehetővé teszik a kezünk szabadon tartását a grill főzése közben.

247 900 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről