ÚJ
Lyukacsos félhold sütőlap

A lyukacsos félhold sütőlap egy hasznos kiegészítője lehet a kamado sütődnek. Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy a grillrácsok felett is süss és grillezz. A sütőlap félhold alakú, amely lehetővé teszi, hogy a másik felén is készítsd ételeidet, miközben a másik oldalon grillrácsokat használsz. A lyukacsos kialakításnak köszönhetően a sütőlap lehetővé teszi a levegő áramlását, így az ételek alaposan megpirulnak, és nem tapadnak rá a lapra.

A lyukacsos félhold sütőlapot általában rozsdamentes acélból vagy más, tartós anyagokból készítik, amelyek ellenállnak a magas hőmérsékleteknek és a kopásnak. A sütőlap egyszerűen behelyezhető a kamado sütőbe, és sokféle étel elkészítésére használható, például zöldségek, halak, csirke és húsok sütésére.

A lyukacsos félhold sütőlap nagyon hasznos kiegészítő lehet a kamado sütőkhöz, mert lehetővé teszi a sütési felület bővítését, miközben az ételek ízletesek és jól megpirulnak. A sütőlapot könnyű tisztán tartani, és hosszú élettartamú lehet. Ha szereted a kamado sütőd sokoldalúságát, akkor érdemes lehet beszerezni ezt a kiegészítőt is.

19 000 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről