BLANKA FEKETE CSEMPEKANDALLÓ
Ingyenes szállítás

A Kratki gyártó által kínált BLANKA/KAFEL kályha fekete színű csempével lenyűgöző kombinációt alkot a hagyományos cserépkályha formájából és a modern technológiából. Ez a kályha egy újragondolt retro stílusú darab, melyet világos "krémszínű" csempékkel borítottak be, így egyedülálló megjelenést kölcsönözve neki. A csempeburkolat különleges mintázata nemcsak esztétikai szépséget ad, hanem mélységet és háromdimenziós hatást is teremt a kandalló felületén.

A BLANKA/KAFEL kályha tűztér ajtajának fekete kerete nemcsak stílusos kontrasztot jelent a kályha krémszínű burkolatához képest, hanem lehetővé teszi, hogy szemet gyönyörködtető betekintést nyerjünk a tűz varázslatos táncába. Az ajtókilincs finom dizájnja harmonikusan illeszkedik a környezethez, miközben könnyedén kezeli az ajtó nyitását és zárását.

Ez a szabadon álló kályha olyan mintha talapzatra helyezték volna, ami hangsúlyozza a fatüzelésű kályha letisztult eleganciáját. A csempék nem csak szépek, hanem a keletkező hőt is hatékonyan tárolják, így még a tűz kialvása után is melegséget sugároznak a helyiségbe. A BLANKA/KAFEL kályha tökéletes példa a modern technológia és a retro stílus harmonikus egyesítésére, mely bármely környezetben remekül mutat.

Azonban a kályha nemcsak esztétikai értékekkel rendelkezik. A BLANKA/KAFEL kályha prémium minőségű anyagok felhasználásával készült. Az acéltest és a tűztér ajtaja a magas hőmérsékletnek is ellenáll. A tűztér Termotec hőtároló anyaggal van bélelve, amely hatékony hőmegőrzést eredményez, így a melegség hosszabb ideig marad a kályhából. A hatékony égés eredményeként pedig csökken a károsanyag-kibocsátás és a hatásfok növekszik.

forrás: kratki

1 421 910 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Műszaki adatok
Névleges teljesítmény (kW) 8,0
A fűtési teljesítmény tartománya (kW) 7,5 - 11,0
Hőhatás (%) 78,0
A kipufogócső átmérője (mm) 160
Megfelel az ECODESIGN kritériumoknak Igen
Tüzelőanyag-típus keményfa, páratartalom ≤20%
Súly (kg) 247,0
Szén-dioxid-kibocsátás (13% O 2 -on) ≤ 0,10%
Füstgáz hőmérséklete (℃) 285,0
Maximális rönkhossz (cm) 30
Pollenkibocsátás (por) (mg / Nm 3 ) 36,0
Az EEI 102,79
Anyag acél, csempe
Szélesség (cm) 71,50
Magasság (cm) 136,50
Mélység (cm) 59,80