KRATKI KOZA K6 130 KÁLYHA ASDP RENDSZERREL

Az öntöttvasból készült Kratki Koza K6 ASDP tűzhely ideális választás kisebb nyaralók, vidéki házak vagy lakások fűtésére. Nemcsak funkcionális, de esztétikus is, és melegséget és kényelmet biztosít a hideg napokon. A nagyméretű boltíves ajtónak köszönhetően gyönyörű kilátás nyílik az izzó tűzre, amelyet hosszú ideig lehet bámulni.

A Kratki a legjobb minőségű anyagokat használja a fűtési rendszerek létrehozásához, beleértve az öntöttvasat és a hőálló üveget is. A Kratki Koza K6 öntöttvas tűzhely kiváló hatékonysága és hosszú égési ideje miatt népszerű a vásárlók körében Európa-szerte.

Az ajtó elegáns és esztétikus fogantyúval nyílik, és a füstcsövet felülről vagy hátulról is lehet csatlakoztatni. Állítható levegőellátással rendelkezik, amely különösen figyelmet fordít az üvegre, így az továbbra is tiszta marad. A füstgáz útját egy deflektor segítségével hosszabbítják meg, ami lehetővé teszi a tüzelőanyag-részecskék tökéletesebb égését. A kályha hamutartója kihúzható fiók formájában található a kályha alján, és a hidegkéz kilincs lehetővé teszi az ajtó fogantyújának eltávolítását a kesztyű nélküli nyitáshoz/zárásához.

Az égéstér falai 8 mm vastagságú, kiváló minőségű öntöttvasból készültek, ami lehetővé teszi a maximális hőkihasználást és a hibamentes működést. A füstgáz útjának meghosszabbításával a tüzelőanyag-részecskék tökéletesebb égése biztosított, és a hamuzófiók alatt található légbeeresztő segítségével a folyamat kézi vezérlése is lehetséges.

A kályha üvege egy speciális hőálló kerámiából készült, amely akár 800°C-os hőmérsékletet is kibír. A dekoratív fatartó megkönnyíti a kályha tisztán tartását és megvédi a padlót a fa kihullásától.

 

 

Video forrása: KRATKI - PRODUCENT kominki, piece, kozy

399 850 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Műszaki adatok
Levegő használat: Belső levegő
Anyag Öntvény
Névleges teljesítmény (kW) 8,0
A fűtési teljesítmény tartománya (kW) 7,0 - 11,0
Hőhatás (%) 76,0
A kipufogócső átmérője (mm) 130
Tüzelőanyag-típus kményfa, páratartalom ≤20%
Súly (kg) 120,0
Szén-dioxid-kibocsátás (13% O 2 -on) ≤ 0,30
Füstgáz hőmérséklete (℃) 360,0
Maximális rönkhossz (cm) 35
Pollenkibocsátás (por) (mg / Nm 3 ) 88,9
Energiahatékonysági arány EEI 100.18
Anyag öntöttvas
Szélesség (cm) 57,80
Magasság (cm) 63,00
Mélység (cm) 49,00