ÚJ
HESZTIA Bioetanol 1,0 L Almás pite - 16db - Ajándék színes gyújtópálcával

Egy nosztalgikus visszautazás az időben, amikor gyermekként nagymamánk konyhájában ülve áhítattal néztük miként készül el a csoda. Az édes almák, a fahéj és a vajas tészta keveredő aromája felidézi a meleg családi pillanatokat és az otthon melegét.

Almás pite illatú 100%-os, prémium minőségű bioetanol 16db-os csomagolásban.

 

Teljes egészében Magyarországon előállított termék, mely fenntartható gazdálkodásból származó, megújuló, GMO-mentes takarmánynövényekből készült alkoholszármazék.

A Hesztia bioetanol kifejezetten biokandallókhoz lett tervezve.

Használata során minimális CO2 (széndioxid) és vízpára keletkezik, így nincs káros anyag kibocsátása, ami környezetbarát megoldást kínál.

A bioetanol használata után minimális füst keletkezhet az illatanyag párologtatása miatt, ami teljesen természetes folyamat.

A Hesztia bioetanol használata:
Töltse fel a biokandalló alkoholtartályát a megfelelő mennyiségű, hűvös (kb. 5-8 fokos) bioetanollal. A tartályt ne töltse tele teljesen, maximum 3/4-ed részig. A bioetanolt a tartályban hosszú gázgyújtóval gyújtsa meg. Kerülje a gyufa vagy rövid, kis méretű gyújtók használatát, mivel a bioetanol kipárolgó gőze könnyen gyulladhat.

-14%
24 170 Ft
28 000 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Kezdete: 2023.09.20   A készlet erejéig!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről